Kjedelige Søndag

Søndag. Ikke noe spennende og så på når det kommer til tv. Jeg føler meg ganske tiltaksløs, vil gjøre noe, men aner ikke hva. Akkuratt nå sitter jeg bare å hører på musikk på måfå. Jeg ønsker meg mer kreativitet, slik at jeg kan skrive, lengre, mer spennende og mer underholdene blogg innlegg. Mer kreativitet kommer godt med når det gjelder å få tatt både flere men ikke minst bedre bilder. Må virkelig sette meg ned endag og bare bli kjent med speilrefleksen min på nytt.


Jeg føler jeg har mye å gjøre til uka. Skjer nermest noe hver dag. BUP mandag, Møte Marie onsdag, Skal se Verdiløse Menn på torsdag, håper på besøk fredag, samling av gode venner hos Katarina på lørdag. Lekser garantert både søndag og de andre dagene. Så fort jeg får skolepc'n nå så skal det bli fart i sakene. Når jeg leser det nå, så høres det ikke mye ut, men kommer sikkert til å være like sliten neste søndag som det jeg er idag.


Iløpet av uka som har gått nå har 2 ting skjedd som jeg gleder meg mye til. I dessember skal jeg, pappa og ene broren min på Motorhead i Oslo Spektrum, og i februar 09 skal jeg se The Australian Pink Floyd Show i Oslo Konserthus. Og til uka blir det bestilt togbilletter til oppdal og bussbilletter videre til Sundalsøra. Lenge siden sist jeg har vært der nå, så det gleder jeg meg ganske mye til.


Istad satt jeg å så på et par konsert opptak og klipp fra årets øyafestival som jeg var på. Trur jeg fikk med meg et sted mellom 20 og 30 konserter totalt på øya. Det store høydepunktet for mindel var Grinderman. Det var fantastisk. Andre fete konsertopplevelser fra øya som er verdt og nevne: Bare Egil på trikken(klubbdagen), Gerilja, The Diciplines, Grand Island, Lama, The Sonics, Turbonegro, Kaizers Orcestra, Sonic Youth, Hope I Die Virgin(klubbdagen)+++ Jeg skal dit også i 09!


-snerten

4 kommentarer

Katarina Helene

12.okt.2008 kl.19:25

tankekaos i et vakkert menneske.
tenk på alt du gleder deg til <3 Kyss

Katarina Helene

25.okt.2008 kl.11:39

blogg da for helvette <3

Katarina Helene

29.okt.2008 kl.12:09

blogg sier jeg! blogg!

på "skriv en kommentar" så står det "URL:" der hvor url'n skal være! link til bloggen din når du kommenterer! fysj og fy. det er ikke vanskeligere enn det!

Marie

04.nov.2008 kl.13:40

se å blogg, stian!

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits