En vandrende jungel 10. november.

En jungel, en jævla jungel. Det virker som om alle går mot meg, uansett hvilken retning jeg velger å ta. Uansett hvilken vei jeg velger så dukker det opp beveglige trær i veien. Jeg hater Oslo S i rushtiden!


..''jeg må vekk herifra NÅ!''...


Igår var det verdensdagen for psykisk helse, mottoet for 08 er "Livet går opp og ned for alle". Hørte på et foredrag holdt av en med bipolar lidelse. Det var et foredrag som virkelig gjorde et kraftig inntrykk på meg, for meg så står det stor respekt av det han som holdt foredraget gjorde igår. Det å stå og utlevere seg selv på den måten og være så åpen om det. Jeg angrer på at jeg ikke reiste meg og ga den mannen applaus når foredraget var ferdig.


Jeg veit veldig godt hva som menes med at livet går opp og ned for oss alle da jeg har sliti med søvnproblemer i over 2 år. Som en bi effekt av lite søvn har jeg i tillegg sliti med og sliter med deppresjoner og angst, samt at jeg ikke tåler stress så veldig bra. Grunnen til at jeg skriver det her er at jeg føler at for meg så hjelper det å være åpen om det. Jeg vil at mine venner og bekjente rundt meg skal vite det sånn at dem skjønner hvorfor jeg ikke alltid er like rolig og stabil sånn som jeg engang har vært. Er det noe dere lurer på om meg eller hvordan ting har vært/er bare spørr, så skal jeg svare. Jeg håper også at folk som leser dette, som har sine problemer uansett hvor store eller små dem er. Si ifra, snakk med en god venn, snakk med foreldre, snakk med fast legen din, bare snakk med noen, det hjelper. Ikke glem


Livet går opp og ned for oss alle!


-snerten

4 kommentarer

Marie

10.okt.2008 kl.02:46

Veldig sant, Stian. Det hjelper å være åpen om det. Bruker bloggen min sånn jeg også.
Håper det bedrer seg, og bare å snakke med meg : )

Karoline

10.okt.2008 kl.13:58

helt sant. Livet går opp å ned for alle. hjelper utrolig mye og snakke med noen hvis man har problemer. helsesøster kan være en god støttehjelper. Det vet jeg allt om :)

Katarina Helene

12.okt.2008 kl.10:54

Det er viktig å bruke sine nærmeste å prate med dem om både gode og vankelige ting.

men når overdriver man?

Stian

12.okt.2008 kl.17:05

Trur ikke jeg forstår deg nå Katarina, hva mener du med når overdriver man?

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits