Ferieslutt

Da var ferien over, og ferien var deilig og kjemepe gøy. Hyttetur til trysil først. Gjorde ikke annet enn å slappe av, spille med brødre og se film med Katarina. Var hos Katarina fra søndag til mandag siden jeg fulgte henne til øyenlegen på mandagen, søtnosen ville ikke gå uten meg^^


På mandag dro jeg hjem, spiste litt og dro videre til Petter, det ble en laaaang kveld med masse spill, litt godis og masse humor. Var en stund siden sist jeg overnatta hos Petter. På tirsdag var jeg kjempe sliten så det passa fint og få en natt i egen seng før jeg skulle til Sverige.


På Onsdagen så kom Katarina til meg i halv 1. tiden var det vel. En stund etterpå ble vi henta av Petter og Kim, desverre hadde jeg glemt igjen bankortet mitt hjemme, så Kim måtte rygge inn veien hos meg der jeg bor igjen, det endte med en tur i renna, en flau opplevelse og en reddende engel av en nabo som trakk oss opp. Kim fikk høre det resten av turen^^


Vi kom oss tilslutt avgårde og etter å ha henta Marie midt i skauen bar det til Sverige og Bogen(navnet på huset vi bodde i) I sverige ble det litt film, masse spilling, kjøring og tryning med 4hjuling. Pittelitt alkohol men masse godt humør. Deilig å ha så mange av mine nermeste venner samla på et sted, og det at jeg kan ha Kjæresten min der i tillegg, som endel av en stor vennegjeng betyr masse for meg!


Så tusentakk Anders, Marie, Mike, Andrea, Petter, Kim og Katarina for en fantastisk tur. Gleder meg til neste gang!


Btw Kim, du er litt hata av pappa i tillegg til at han fortsatt ikke har skjønt hvordan du greide å rygge i renne, men som sagt litt hata pga du har gitt meg en spesefikk sang på hjernen.


..alla som inte dansar...


Jeg er litt flau.


-snerten

Én kommentar

Katarina Helene

07.okt.2008 kl.20:23

VERDENS KULESTE OPPLEVELSER! blir spesielt bra når de er med kjæresten din også ^^ hehe :)

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits