Musikk

Jeg har skrevet om musikk tidligere, også at jeg har en ganske variert musikksmak. Uka mi føles liksom ikke helt ut som om det har vært en bra uke om jeg ikke stifter bekjentskap med en ny artist eller ny gruppe, trenger ikke like det jeg hører, men vil stadig være på jakt etter ny musikk som kan overaske meg positivt og som får meg totalt hekta.


En annen ting jeg liker er å gjennopdage gamle artister, som jeg hørte på før, men som jeg ikke har hørt på en stund. Mer om det i et senere innlegg. Det jeg tenkte jeg skulle gjøre i denne, og kanskje i flere fremover om jeg føler at det er no vits i det, det er å komme med anbefalinger av band som jeg føler ikke får den oppmerksomheten de fortjener, eller ikke er så kjente for folk flest.


Scars On Broadway
Dette er et band som oppsto etter at System Of A Down tok en pause. Scars On Broadway har gitt ut en plate og den kom i Juli. Bandet består av Daron Malakian og John Dolmayan fra SOAD samt Franky Perez, Dominic Cifarelli og Danny Shamoun.


Musikkstilen til Scars On Broadway kan minne om en, til tider litt mykere utgave av SOAD, kan minne mest om de to siste albummene til System(Hypnotize og Mezmerize) Personlig har jeg ikke hørt igjennom albummet dems så mange ganger enda, men hørt nok til å føle at jeg har grunnlag for å kunne annbefale dem.


Den første sangen jeg hørte var They Say, det er også sangen jeg har hørt flest ganger, men etter et par gjennomlyttninger så biter jeg meg merke i Funny. Liker du System Of A Down, så vil du like det her også. En herlig blanding av Rock, Metal, en dose Soad og mye energi.


They Say
http://www.youtube.com/watch?v=8o6Pz0dZ57I


Funny
http://www.youtube.com/watch?v=8-d9nJ9Lt94&feature=relatedMclusky
Mclusky er et jævlig kult 3 mans punk band fra Cardiff, Wales som spiller en punk, hvor musikken er fylt med masse liv, temposkifte fra sang til sang og masse svart humor i tekstene. Gruppa består av Andy Falkous, Jonathan Chapple og Matthew Harding.

Mcluscy er en av et par nye band jeg har fått øynene opp for i det siste, merkelig nok så er alle jeg tenker på nå fra Wales, og jeg kommer til å presentere de andre også etterhvert. Jeg trur jeg bare har hørt et annet band, til nå som jeg ikke greier å sammenligne med noe annet jeg har hørt tidligere. Musikken er veldig sær, men i mine øyne veldig bra.


Lightsabre Cocksucking Blues er og blir favoritt låta av dette bandet. De har gitt ut 4 allbum, jeg har desverre bare hørt gjennom 2 av platene dems, er på leit etter de 2 siste. Lightsabre Cocksucking Blues kommer fra plata Mclusky Do Dallas. En annen låt jeg har lagt merke til er She Will Only Bring You Happiness fra plata The difference between me and you is i'm not on fire.


Om du er glad i punk, alternativ rock, noise rock eller indirock, så burde du sjekke ut Mclusky, de kombinerer disse sjangrene på en fantastisk måte. Synd dette bandet ikke lenger eksisterer.


Lightsabre Cocksucking Blues
http://www.youtube.com/watch?v=OgkzRE89Gyw


She Will Only Bring You Happiness
http://www.youtube.com/watch?v=3o66g12emwEKommer tilbake med flere annbefalinger på band seinere om det er interesse for det. Til Katarina vil jeg si at et innlegg om høstferien kommer mot slutten av neste uke.


-snerten

2 kommentarer

Kat

21.sep.2008 kl.12:05

mclusky :D

Katarina Helene

22.sep.2008 kl.17:49

men jeg kan da ikke nekte folk brus!!

håper du skjønner hvorfor jeg ikke vil ha godteri..

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits