Kontroll

Jeg hadde alt under kontroll. En uke før skolestart så hadde jeg sovna lenge før klokken hadde blitt 12 i uka. Nå blir klokka alt fra 1 til 5 om morningen før jeg får sove. Grunnen, en forbanna forkjølelse, enten hoster jeg så jeg holdes våken, eller så er det halsen som gjør jævlig vondt.


Normalt så greier en person en eller 2 dager med lite søvn å fullføre en skoledag, men når du har hatt problemer med søvn i over 2 år så blir det fort litt være, har et mye mindre overskudd å ta av fra før av. Jeg har ikke tenkt til å la det her knekke meg, men må innrømme at akkuratt nå så er det litt tøft.


Akkuratt nå fyller jeg tiden med dette blogg innlegget og American Gladiator på svensk tv 4, noe må man jo gjøre. Lett amerikansk tv underholdning funker veldig bra akkuratt nå. Funker det ikke med tv, så får jeg finne en murstein som jeg kan lese i(for eksempel Ringenes Herre)


Ingenting er som å se to menn omfavnehverandre før dem blir våte?!


Jeg veit at så fort jeg blir kvitt den forkjølelsen/viruset eller hva det nå enn måtte være, så vil ting gå jævla mye lettere. Det er ingenting å si på lysta til å få det hele til å fungere som det skal!


-snerten

2 kommentarer

Karoline

15.sep.2008 kl.11:06

God bedring vennen :) Blir nok bra snart!
-American Gladiator er fett!! xD

Katarina Helene

15.sep.2008 kl.17:41

ærliggutt:)

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits