Music is my favorite mistress

Nok en dag har blitt til natt, og snart blir nok en natt til dag igjen. Akkuratt nå nytes stemmen til Tom Waits. Katarina er på besøk og hun ligger nå og sover søtt i sengen min. Jeg har ikke fått sovet enda, så da er jo eneste naturlige tingen å gjøre nå, det er å skrive.


Jeg er på konstant jakt etter ny musikk å høre på, jeg tar imot tips, råd, anbefalinger og forslag med stor takk! Jeg kan ikke gå en dag uten å minst høre på en enslig sang, nynne på en sang, eller sitere en sangtekst(iallefall fra de få jeg husker på egenhånd)

From all the shit the one I gotta buy is music


Det er en rar ting med meg syntes jeg, hører på masse forskjellig, veldig glad i musikk, hører på mye musikk. Foresten snart runda 50.000 på min last.fm konto, men det jeg skulle frem til. Jeg husker veldig få tekster uten musikken ved siden av, hører egentlig mer på musikken og tonefallet på stemmen enn selve teksten. Espen, min lillebror kan sitere metallica låter for meg og jeg kan bruke lang tid på og komme frem til riktig låt, om jeg i det heletatt kommer frem selv uten hjelp.


Min kjære mener jeg kan mye om masse musikk, jeg er sterkt uenig. I ferien, når vi var på en fantastisk herlig tur til Hellas så lekte vi en liten musikklek på rommet, hun satte min iPod på mix låter og jeg skulle gjette artist, låttittel og eventuelt hvilket album. Jeg syntes jeg gjorde det helt middels, hun mente jeg gjorde det meget bra, vi har vel enda ikke blitt enige om hvem som har mest rett i akkuratt denne sammenhengen.


From all the drinks, I get drunk off music


Musikk og meg går hånd i hånd uansett annledning, kom over en diskusjon på nettet engang over musikk som kom til å bli spilt i vedkommendes begravelse, likte spessielt det ene forslaget. Hells Bells av AC/DC, eller var det Higway to hell? Jeg har enda ikke bestemt meg for min, føler at jeg har ganske god tid på meg.


Musikk har jeg med meg som sagt over alt Uansett hva jeg gjør. Kan ikke greie meg uten føler jeg. Jeg trenger musikken, kanskje musikken trenger meg også?


Music is my imaginary friend


-snerten

4 kommentarer

selvforherligelse

13.sep.2008 kl.01:06

www.youtube.com/watch?v=CWRDZwV8jGE

Skikkelig avhengighetsskapende, yo.

Karoline

13.sep.2008 kl.09:44

Jeg har også fått for meg at du er flink og kan mye om musikk! :D
Jeg derrimot.... Tørr nesten ikke begynne å snakke om det en gang... ha. Jeg hører på musikk når jeg husker å sette på bilradioen jeg. Ha.. Å hvis jeg ikke får sove ;P

Katarina Helene

13.sep.2008 kl.16:36

bra musikksitater ;D gjør som meg! sjekk ut sangteksten :D det er morsommere enn det høres ut som ;D viktigste med helle innlegget ditt var det at du savner hellas ;) vi må gjøre det samme med gjetting av musikk! klem

selvforherligelse

13.sep.2008 kl.18:01

Hehe, vanskelig å anbefale noenting til de som allerede er godt bevandret i musikkverdenen, uten at det blir for sært. Jeg hører ganske mye på Tool, må sette meg mer inni APC før jeg beveger meg uti Puscifer-land. Har ennå ikke hørt noe av det.

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits