A new life can begin

Jeg våkner først klokken 11, jeg skulle ha stått opp halv 7. Jeg aner enda ikke hva som skjedde, men alarmen er slått av og det var nesten ikke mulig å få noe form for liv i meg. Sovna alt for seint denne gangen, litt som vanlig egentlig.


Men uansett herlig start på dagen, viste ikke akkuratt helt hverken hvem jeg var eller hvor jeg var. Etter hvert kommer jeg meg ned til stua og setter meg forran pc'n. Finner en film og lener meg tilbake. Har noen små problemer, men greier å forholde meg våken. Det dummeste jeg hadde gjort nå hadde vært å sovne igjen.


Etter en stund(litt over 3 timer for å være nøyaktig) så henger den bærbare seg. Fullstendig frys og eneste jeg kan gjøre er å restarte hele greia. Når det er gjort har maskinen plutselig fått det for seg at den har større skjerm innstillinger enn det den egentlig har. Så oppløsningen er alt for stor for skjermen, må skrolle ned for å komme meg til start knappen.


Jeg gir opp den ene og går til den andre, nå er det da snakk om min egne bærbare. Har 2 + en skolepc som jeg disponerer. Etter vel 45 min bruk så hverken greier jeg eller orker jeg noe mer. Den er treigere enn en sneile i feriemodus. Eneste den er brukanes til er å arbeide med tekstdokumenter og rote rundt på nettet så lenge jeg ikke ser en eller annen form for video(nrk nett tv, youtube, megavideo osv)


Jeg går ned, dritt lei alt som har med pc og pc utstyr å gjøre. Setter meg tilbake i godstolen og setter på tv'n, bare for å oppdage at alle kanalene nesten er borte, eller mista farge, samt lyden er konstant forstyrra av snøstorm. Nå er jeg ganske så irritert


Destroy everything
So a new life can begin


Jeg snakker med pappa når han kommer hjem, etter litt frem og tilbake kommer man frem til at jeg skal få, fra nermest hele familien en ny bærbar pc til jul. Nydelig tenker jeg. Går på nettet for å begynne å leite etter en maskin(lån av lillebror sin bærbare) Pappa leiter også og finner en som han roper meg inn på slik at jeg kan komme å se. Jeg liker den han fant, og før jeg veit ordet av det er vi på vei ut av døra, og på vei inn til strømmen for å kjøpe min nye pc.


Nå står den her. En splitter ny Acer Aspire 5920G. Det var kjærlighet ved første tastetrykk. Nå har jeg tenkt til å slutte å skrive, for nå skal jeg finne sengen, og gjett hvem som blir med meg dit


Destroy everything
Rebuild and start again....again


-snerten


2 kommentarer

Karoline

12.sep.2008 kl.14:08

Gratulerer med ny pc! - men, er dt ikke litt lenge til jul?
Jeg har acer aspire 5720ZG, sikkert ikke like bra. Men fornøyd :)
- det er når jeg ikke tar virusene med i betraktning, de er irriterende...

Snerten

12.sep.2008 kl.15:20

Jo, det er lenge til jul, men tokk den på forskudd iår da jeg ikke kan gå uten pc til privatbruk.

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits