en ny start, samt nabo terror

Da var jeg tilbake igjen. Denne gangen skal jeg ikke ha en føring på hvordan jeg gjør ting. Bare skrive når jeg føler for det. Så det kan gå dager, kanskje uker mellom hver gang jeg skriver, eller det kan gå timer, alt etter hva jeg føler for der og da.

Hmm, føles som en føring på hvordan jeg skal gjøre ting likevel det jo..!

Uansett, jeg er dritt lei av å gå rundt og være sjuk. Vært forkjøla siden skolestart og kan telle på en hånd hvor mange dager jeg har greid å være på skolen. Resten av dagene har jeg vært hjemme med feber eller pga jeg har vært så sliten av mangel på søvn at jeg knapt fungerer her hjemme.

Jeg vil bli frisk slik at jeg orker en hel skole uke snart. Samtidig vil jeg bli kvitt den jævla hostesafta jeg må ta 3 ganger daglig. Smaker som, som? veit egentlig ikke hva det smaker som, men helt forjævlig er det, blir kvalm av ettersmaken.

Det eneste jeg greier å gjøre hjemme av mer eller mindre ting som kanskje for noen enkelte få der ute kan kalles konstruktivt å holde på med, som jeg greier å ha konsentrasjon nok til er FM aka Fotball Manager. Gud som jeg elsker det spillet. Før kunne jeg sitte en hel dag og bare spille det, nå har jeg derimot et liv så jeg gjør en del annet enn å bare spille, men er deilig å ta seg en pause fra verdenen rundt meg og lede mitt Arsenal til et nytt seriemesterskap i England. Det å vinne en spennende seriefinale er en utrolig deilig følelse for meg, jeg lever meg ganske bra inn i spillet for å si det slik.

En annen ting jeg fyller dagene mine med mens jeg er syk er Musikk, masse musikk, Rock, litt pop, metal, indie, hiphop/rap(også ganske lite) psykedelisk musikk, progrock og progmetal med mer. Det finnes noen ting, men er ikke så veldig mye som kan få meg i et så godt humør som det musikk kan, hvis man finner den rette sangen til det rette øyeblikket og humøret.

Når vi først snakker om musikk, jeg blir gal, naboen har besøk støtt av biler som spiller jævelig ??dunk-dunk-dunk?? hele tiden. Trance kaller man det vel. Det orker jeg bare ikke, er ikke annet enn dritt, (åpner nå stuedøra og setter på prison song av System Of A Down. Hevn^^) Som sagt så greier jeg bare ikke trance og ting som ligner på det. Kan høre på ganske mye, men et sted så går grensa, selv for meg.

Filmer er også noe jeg bruker tid på når jeg er dårlig, var hjemme hele forrige uke og trur jeg så 3-4 filmer per dag minst.

Nå stakk den jævla bilen med musikken sin, den takka for seg, det skal jeg gjøre nå også, samtidig vil jeg bare si

Takk SOAD, dere gjør nabolaget bedre, og fritt for trance og annet dritt, i alle fall for denne gang;)

 

-snerten

2 kommentarer

Karoline

08.sep.2008 kl.16:37

Wee! Snerten er tilbake.
Liker at folk blogger, da kan man følge med på hva som skjer!! :D

Kat

09.sep.2008 kl.18:13

enig med karoline ;D

Skriv en ny kommentar

Stian

Stian

18, Fet

Heter Stian. Bor i Fetsund. Jeg er veldig glad i min kjæreste. Jeg kan og er ofte rundt venner veldig useriøs, masse dårlig humor og barnslige tendenser, MEN jeg greier også å være seriøs når det trengs(: Går Kommunikasjon og Medier på Nes vgs.

Kategorier

Arkiv

hits